Rasura

Exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit

Rasura® heeft in samenwerking met Hans Baier uit Duitsland diverse exclusieve scheerartikelen van goede kwaliteit op de markt gebracht. Al bijna 100 jaar staat de scheerkwastenfabriek van Hans Baier voor hoogwaardige, handgemaakte scheerkwasten – zonder het haar te bleken of te knippen. We bieden verschillende haarkwaliteiten, verschillende penseelgroottes en handvatten gemaakt van eenvoudig kunststof tot natuurlijke hoorn. De scheerkwasten, scheermessen, standaards, zepen en vele accessoires van Hans Baier bieden een compleet pakket op het gebied van scheren.

Scheerkwasten

Rasura® scheerkwasten zijn beschikbaar met dassenhaar en hoogwaardig synthetisch haar. De scheerkwasten met dassenhaar zijn de Rasura Silverspitz en de Rasura Graudas. Ze worden op traditionele wijze met de hand vervaardigd met haren afkomstig uit Azië. De betreffende gebieden worden door de overheid gecontroleerd op fauna beheer. Scheerkwasten van dassenhaar zijn 100% natuurlijk, voelen prettig aan en absorberen het water snel waardoor veel en vol schuim geproduceerd wordt.

  • Rasura Silverspitz scheerkwasten zijn gemaakt van de meest exclusieve vorm van dassenhaar, afkomstig van de nek of rug. De haren zijn zacht, licht en soepel en creëren makkelijk veel schuim.
  • Rasura Graudas scheerkwasten bevatten haren uit de onderbuik van dassen en zijn iets ruwer.
  • Rasura Vegan scheerkwasten hebben synthetische haren, zijn zacht, drogen sneller en gaan lang mee.

Scheerzepen

Rasura® scheerzepen zijn verkrijgbaar in 2 varianten Sandelwood en Sensitive. De heerlijk geurende Sandelwood scheerzeep verzorgt, hydrateert en is licht geparfumeerd. De rijke volle verfrissende scheerzeep bevat de warme kruidige geur van Sandelwood. Rasura Sensitive scheerzeep verzorgt, hydrateert en bevat Menthol, Eucalyptus en Aloë vera en is geschikt voor de gevoelige huid.

Beide varianten zijn verkrijgbaar met handig bewaarblik of als navulverpakking.