Mediphos OTC gaat zelfstandig verder onder de naam Consumedix B.V.

Intro tekst

Zeer binnenkort verandert de naam Mediphos OTC Consumer Health BV in Consumedix B.V. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe visuele identiteit.

Afbeelding

Consumedix zal zelfstandig verder gaan nadat de zuster firma’s verkocht zijn en geen onderdeel meer uitmaken van de Mediphos Group. De nieuwe naam Consumedix en de vernieuwde uitstraling moeten gaan zorgen voor een duidelijkere positionering en betere herkenbaarheid. De naamswijziging heeft geen consequenties voor de bedrijfsactiviteiten. Consumedix blijft distributeur van o.a. gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking hoog in het vaandel hebben staan. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.

Consumedix zal in Renkum gevestigd blijven op de Industrieweg enkel het huisnummer zal wijzigen in 12 i.p.v. 12-b. Uiteraard zijn gewoon bereikbaar voor uw bestellingen en eventuele vragen echter wel via een nieuw mailadres en nieuw telefoonnummer.