BeautyPro & BarberPro Sheet Maskers

BeautyPro & BarberPro zijn award winnend Britse merken. Innovatieve schoonheidsproducten met natuurlijke formules met zeer effectieve ingrediënten, waaronder gebruiksvriendelijke gezichts-, hand-, en voetmaskers. Als een van de eerste werden in het Verenigd Koninkrijk de huidverzorgende maskers: het BeautyPro Brightening Mask met Vitamine C en het BeautyPro Rejuvenating Mask met Groene thee geintroduceerd.

Sindsdien is het assortiment gegroeid, met behandelingen voor het gezicht, voeten, handen en een veganistische Plant Based-collectie. De maskers zijn verkrijgbaar voor vrouwen (BeautyPro) en mannen (BarberPro) en behandelen verschillende huidproblemen. 

Er is voor iedereen een masker, ongeacht huidtype of huidprobleem. De sheet maskers zijn een makkelijke manier om de huid weer te laten stralen, daarnaast heb je even 20 minuten voor jezelf om te ontspannen.

Daarom BeautyPro en BarberPro Sheet maskers
Hydratatie is een van de belangrijkste redenen waarom het gebruik van een Sheet masker zo goed is voor je huid. Na slechts één keer toepassen, krijgt de huid al een enorme boost. De maskers helpen het vochtgehalte in de huid te verhogen, wat resulteert in een vollere, gladde en gehydrateerde teint. Een gehydrateerde huid is veel gezonder, gelukkiger en stralender!

De Sheet maskers helpen de huid om ingrediënten effectiever op te nemen. Bij andere schoonheidsproducten trekt er vaak minder van de formule in de huid. Bij de BeautyPro Sheet maskers hecht het serum het masker vast op de huid, wat een betere absorptie bevordert - wat betekent dat de krachtige actieve ingrediënten hun werk veel gemakkelijker kunnen doen.

Daarnaast heeft elk Sheet masker zijn eigen voordelen, waaronder het verbeteren van de huid, waarbij factoren als voedend, anti-verouderend, verhelderend en kalmerend enkele van de 'most wanted' zijn.

Overigens zijn de oogmasker en sheet maskers tegelijk te gebruiken voor een mega verwensessie. Plaats de oogpatch onder het Sheet masker om beide gebieden tegelijk te aan pakken en bespaar tijd.

Voor een behandeling van top tot teen zijn er ook voet- en handmaskers.

Ons assortiment BeautyPro & BarberPro sheet maskers.